vrijdag 16 mei 2008

Vrijdag 16 mei 2008


Vandaag begint de dag een beetje druilerig. We zijn al vroeg wakker en Stefan gaat lekker een paar muffins halen en koffie en thee want dat is een goed ontbijt..
We gaan de hop on - hop off bus nemen vandaag om een groter deel van Manhattan te kunnen zien. We beginnen bovenin de bus, waar er geen dak is, met regenjas aan en regenponcho over onze benen. Het gaat lanzaam steeds iets harder regenen en na 1,5 uur gaan we toch maar naar beneden waar we droog zitten. We komen langs de appartementen van allemaal bekende Amerikanen; Bruce Willis, Madonna etc etc. Ze zijn allemaal niet thuis, dus rijden we door. Hun appartementen zijn duur. Ongeveer 40 miljoen dollar of zo. Maar dat is zelfs met de huidige koers niet makkelijk op te brengen door ons....

We rijden door en horen dat je lekker goedkoop kan shoppen. Dat klinkt goed en we besluiten om even langs dat warenhuis te gaan als we toch in de bus zitten. Nou, het leken de Dolle Dwaze Dagen van de Bijenkorf wel. Echt een puinhoop, maar mooie spulletjes hoor!

Helaas hebben de computers geen usb aansluiting waar we nu op tikken, wel een gleuf die dollars inslikt...

morgen komen er weer foto's!!

2 opmerkingen:

Bianca zei

Jammer dat het gisteren druilerig was in NY. Ik hoop dat jullie vandaag beter weer hebben. Hebben jullie inmiddels een betere kamer gekregen? Ik kijk uit naar de foto's! Veel plezier!!

Groetjes,
Bianca

Paula zei

Hoi, ik lag drie dagen achter maar ben weer helemaal bij.
Jammer dat jullie geen walvissen gezien hebben maar dolfijnen is ook leuk toch?
En wat een teleurstelling die kleine hotelkamer, hopelijk is dat opgelost en ook de regen hoop ik dat die gestopt is. New York lijkt me toch mooier met een zonnetje erbij.
Veel plezier nog.
gr. Paula