woensdag 28 mei 2008

dinsdag 27 mei

We slapen eens heerlijk uit, het is tenslotte vakantie! Er is ons vertreld dat we tot 11.00 uur kunnen ontbijten, dus tijd genoeg! Als we om 10.00 uur aankomen bij Tony Roma's ( het ontbijtrestaurant van het hotel) blijkt dat ze al gesloten zijn voor het ontbijt....??!! Wij gaan naar de receptie, die zeggen dat ze wel open zijn en regelen dat we van de kaart wat kunnen kiezen. Als we dan eindelijk gekozen hebben, zegt de ober doodleuk dat we dat nou net niet kunnen bestellen......tsjonge jonge, wat een geklungel hier......
Uiteindelijk hebben we na veel vijven en zessen ons ontbijt, voor ons bestek moeten we zelf een rondje door het restaurant maken, want dat vergeet de knul doodleuk, hier hebben we eerlijk gezegd geen zin in en besluiten dan morgen maar lekker buiten de deur te ontbijten, keuze genoeg. Na een kwartier komt er toch nog een waitress, "oh you found the knives en forks yourself"..... Duhuh! Ik ben dit absoluut niet gewend van een Raddisson hotel, is toch meestal wat beter geregeld!


Na ons late ontbijt gaan we weer naar de watervallen. Vandaag willen we de Journey behind the Falls doen. Je gaat dan met een lift naar beneden om achter de waterval langs te kunnen lopen. Wij doen dit aan de Canadese kant, voor de entree betaal je ongeveer $ 15,- per persoon, wij vinden het nogal tegenvallen....
Je kan op een bepaald punt even naar buiten om naast de waterval te staan, verder is er een gangenstelsel met 2 uitgangen waar het water naar beneden raast en that's it. Met een half uurtje zijn we dan ook uitgekeken.

Het is hier rondom Niagara Falls ook heel druk en eigenlijk hebben we daar vandaag geen zin in...we besluiten om de auto te pakken en lekker een stukje te gaan touren. We rijden langs de kust van Lake Erie en komen na ca 1.5 uur rijden uit bij het Rock Point Provincial Park. Hier gaan we naar binnen en hoeven voor de day use geen fee te betalen.


We parkeren de auto en lopen lekker naar de waterkant, het is hier een oase van rust. Zo te zien aan alle picknickplaatsen is het hier zomers wel enorm druk, nu lijken we wel alleen.
In de tijd dat we hier lekker aan het water zitten/liggen komt er een bejaard stelletje voorbij dat hun camper ook hier heeft staan, maar verder is er nimand, echt heerlijk dit!!!!

Tegen de avond gaan we met de auto weer terug naar Niagara Falls.

Geen opmerkingen: