donderdag 22 mei 2008

Donderdag 22 mei


Vandaag gaan we weer verder met onze rondreis. We rijden van Washington naar Philadelphia, hier zullen we 2 nachten verblijven.
Onderweg stoppen we eerst bij een Wal*Mart om boodschappen te doen, drankjes voor onderweg en wat te eten voor in de auto.

In een boekje in het vliegtuig hadden we vorige week gelezen, dat er vlak bij Philadelphia een Premium Outlet moest zijn, wij laten ons dit natuurlijk geen 2e keer vertellen en gaan op zoek.

Uiteindelijk hebben we halverwege de middag de Outlet shopping mall gevonden..... We hebben hier gelijk maar een nieuwe koffer voor de terugreis aangeschaft, want anders krijgen we alle gekochte kleren niet meer mee terug naar huis. Het is hier echt leuk shoppen, zeker met de huidige dollar koers, je lacht je rot!!!!!

Inmiddels zijn we in ons hotel in Philadelphia, het Holiday Inn en hebben we dus eindelijk weer beschikking over internet...... Het is er afgelopen dagen niet echt heel erg van gekomen, maar nu dus weer een extra lange update voor jullie van de afgelopen dagen!!!!

We hopen dat jullie het leuk vinden om ons nog steeds te volgen, we kjiken uit naar jullie berichtjes! Tot snel!

2 opmerkingen:

Paula zei

Hi, dat was weer even lekker een stukje lezen. Mooi die parken zeg en wat zielig van dat hertje.
Zo te zien hebben jullie aardig wat ingeslagen met shoppen, altijd een heerlijk gevoel toch?
Hoop dat jullie alles meekrijgen op de terugreis maar met een extra koffer moet dat wel lukken.
gr. Paula

Anoniem zei

Hallo Stefan en Anneke, ik heb vandaag al jullie avonturen gelezen. Erg leuk om te volgen zo. gr. Suze